HVEM ER JEG?

Hvem er jeg?

En Klaverstemmer er ikke bare en klaverstemmer.

Mit navn er Jens Herman Hasselstrøm og er klaverstemmer hos Min Klaverstemmer Aps.


Da jeg var ung, lå fremtiden åben foran mig.
Legede med tanken om mange ting.  Spillede i et band, hvor et par af dem var i lære som klaver og pianobygger, og de spurgte om det ikke var noget for mig? Synes godt om idéen, og fik en jobsamtale med Finn Christensen og Ib Grunnet på Egtved Pianofabrik, som på dette tidspunkt lå i Randbøl. Jeg startede tirsdagen efter og har aldrig fortrudt dette.                                                             

Der blev jeg udlært klaverbygger. Uddannelsen tog over 3,5 år inkl. en praktikperiode hos Ed Seiler, Tyskland. Jeg afsluttede min uddannelse som den sidste elev på fabrikken i Randbøl i 1989, hvor jeg også bestod ”Dansk Pianostemmers” fagprøve uden anmærkninger .

Efter et job i København som klaverstemmer for VM musik flyttede jeg til Århus, hvor jeg fik fast stilling på Aarhus universitet, Steno Museet, på værkstedet. I min fritid reparerede jeg klaverer, og købte reservedele hos Juhl-Sørensen i Århus. Han tilbød mig en fast stilling som jeg takkede ja tak til.

Sideløbende med mit 10 årige job hos Juhl-Sørensen blev jeg i løbet af 2000-2002 desuden uddannet til koncerttekniker hos Steinway & Sons i Hamborg på deres akademi.                         

De sidste syv år havde jeg ansvaret for: Århus Musikhus, Aarhus Symfoniorkester, Den jyske opera og konservatoriet i Aalborg, Århus og Esbjerg og andre institutioner og pianister.

I 2008 startede jeg for mig selv.

Og siden da har jeg huseret først i Randers - siden i Vejle, hvor jeg bor nu med kæreste og børn - og Min Klaverstemmer ApS.

Strenge fra et klaver
  • 20 års erfaring
  • Uddannet på Steinway & Sons
  • Højt serviceniveau
  • Garanti på udført arbejde
  • Uddannet pianostemmer
  • Uddannet koncerttekniker

20 års erfaring taler for sig selv